• Home
  • /Crystal Energy

Patrick Flanagan tapasi nuorena 78-vuotiaan Henri Coandan, joka oli tutkinut vettä 60 vuoden ajan. Henri Coanda oli tutkinut erityisesti sellaisia paikkoja maailmassa, joissa ihmiset elivät helposti yli 100-vuotiaiksi säilyttäen samalla hyvän terveyden. Ihmiset söivät erilaisia ruokia eri alueilla ja Coanda päätteli, että pitkän iän salaisuutena oli vesi. Coanda oli tutkinut Pohjois-Pakistanissa Himalajan vuorilta virtaavaa Hunza-laakson vettä, mutta hän ei keksinyt mikä oli veden olennaisin tekijä. Coanda luovutti tutkimuksensa Flanaganin käyttöön siinä toivossa, että Flanagan veisi tutkimukset loppuun ja kehittäisi ”täydellisen veden”.

Flanagan tutki vettä toistakymmentä vuotta ja onnistui ratkaisemaan asian. Aineet, jonka kanssa vesi on tekemisissä vaikuttavat veden rakenteeseen. Hunza-vedessä oli erityinen jäätiköiltä tullut kolloidi mineraali, joka muutti veden molekyylirakenteen kristallimaiseksi. Nykyään on hyvin tiedossa, että kehon soluja ympäröivän veden rakenne on samankaltainen. 1980-luvun alussa Flanagan oli aikaansa edellä. Hunza-vesi siis muistutti rakenteeltaan kehossa olevaa vettä (tavallisesti juotava vesi on eri asia).

Mitä Crystal Energy on?

Crystal Energy sisältää piitä. Pii on ihmiselle tärkeä kivennäisaine ja sitä on esim. luustossa. Patrick Flanagan löysi aivan erityisen piin muodon. Yhden pienen kolloidisen mineraalihiukkasen sähkövaraus on -100 mV (yhden voltin kymmenesosa). Kun kolloideja lisätään veteen, vetävät ne vesimolekyylejä puoleensa ja muodostavat rakenteita kolloidien ympärille jakautuen samalla tasaisesti vedessä. Yksi tippa Crystal Energyä sisältää miljardeja kolloideja. Yhdeen desilitraan vettä laitetaan 4 tippaa.

Crystal Energy vähentää veden pintajännitystä ja pehmentää vettä. Näin vesi läpäisee paremmin solukalvot ja solut nesteytyvät paremmin. Hyvin nesteytetyt solut pystyvät vastaanottamaan ravinteita ja poistamaan toksiineja tehokkaasti. Tutkimuksen mukaan Crystal Energyn avulla sekä vesi- ettö öljyliukoiset ravinteet siirtyvät soluihin 2,5 kertaisella nopeudella ja myös jätteiden poistuminen soluista nopeutuu 2,5 kertaiseksi (jos esim. ajatellaan, että joki virtaa 2 kertaa nopeammin, niin se kuljettaa mukanaan 64 kertaisen määrän ainesta).

Nestehukasta kärsivät solut eivät pysty absorboimaan ravinteita tai poistamaan jätteitä kunnolla. Tämä voi johtaa ajan myötä ravinteiden puutteeseen, solujen hapettumiseen ja toksiinien kertymiseen kehoon.

Lisäksi Crystal Energyllä vesi alkaloi kehoa (tai kehon tarpeen mukaan happamoittaa sitä).

Vaikutuksia ovat mm.

  • muuttaa veden rakenteen ja pienentää veden pintajännitystä 35%
  • nesteyttää kehoa 2,5 kertaa tehokkaammin tavanomaiseen veteen verrattuna
  • tehostaa ravinteiden imeytymistä soluihin
  • poistaa tehokkaammin jätteitä soluista
  • lisää kehon vastustuskykyä
  • helpottaa kehon kiputiloissa, esim. nivelet, päänsärky
  • optimoi veden kehon soluille sopivaksi
  • alkaloi kehoa

10 erilaisen veden pintajännityksen analyysi
Veden määrä oli tutkimuksessa 0,35 dl. Veteen lisättiin 1, 2 ja 4 tippaa Crystal Energyä. Koe toistettiin 5 kertaa. Veden pintajännitys laski Crystal Energyn kanssa keskimäärin 35%, jolloin ravinteet läpäisevät solukalvon ja pääsevät soluun paremmin.