Sekä Crystal Energy että Megahydrate tehostavat kehon nesteytystä ja toksiinien poistumista kehosta. Megahydratella on lisäksi muita ominaisuuksia.

Megahydrate on tehokkain saatavilla oleva antioksidantti. Se suojaa vapailta radikaaleilta esim. stressin vaikutuksia vastaan ja hidastaa kehon ikääntymisprosessia. Megahydrate tehostaa aineenvaihduntaa ja solujen nesteytystä. Tämä lievittää esim. alkoholin ja kahvin negatiivisia vaikutuksia. Megahydrate lisää kehon energiantuotantoa ja saattaa lisäksi helpottaa esim. nivelten kiputiloissa.

Megahydrate on ainoa tiedossamme oleva tuote, joka sisältää negatiivisesti varautuneita vetyioneja (kolloidiseen piihin yhdistettynä).

Miten Megahydrate sai alkunsa?

Yleisesti ajatellaan, että vedyn terveyshyödyt todettiin ensimmäisen kerran v. 2007. On kuitenkin niin, että Megahydrate on ollut saatavilla jo lähes 20 vuotta ja sen kehittäjä Patrick Flanagan on ollut aikaansa edellä.

Patrick Flanagan käytti nuorena tuorepuristettuja vihannes- ja hedelmämehuja. Niistä hän sai nopeasti kohottavan, hyvän olon ”energiabuustin”. Mutta hän mietti, että jos saman mehun laittoi tunniksi jääkaappiin, niin siinä ei enää tuntunut samaa nopeaa vaikutusta. Flanagan ajatteli ettei tämä voinut johtua entsyymeistä, koska ne säilyvät melko pitkään. Hän päätteli, että vihannesmehut sisältävät negatiivisesti varautuneita vetyioneja. Vety on kevyttä ja se haihtuu nopeasti.

Kasvit sisältävät vetyanioneja (vetyioneja, joilla on ylimääräinen elektroni)

Auringon valoenergialla tapahtuvassa fotosynteesissä kasvi hajottaa veden hapeksi ja negatiivisesti varautuneiksi vetyioneiksi. Kasvi varastoi vetyanionit. Kun mehustamme kasviksia tai syömme esim. kasvien lehtiä, niin keho käyttää ravinteiden lisäksi negatiivisen varauksen omaavan vedyn hyväkseen. Niin happi kuin vety ovat tärkeitä ihmisen energiantuotossa.

Flanagan kehitti Megahydraten, jonka kapselit sisältä kehoa elävöittäviä vetyanioneja.

Vapaat radikaalit

Vapaat radikaalit ovat positiivisesti varautuneita molekyylejä, jotka kulkevat kehossa ”varastaen” elektroneja muilta soluilta. Ne vahingoittavat myös DNA:ta. Yleisen ajatuksen mukaan tämä nopeuttaa vanhenemisprosessia. Vetyanionit voivat pysäyttää vapaiden radikaalien aiheuttaman vahingon tuottamisen.

Megahydrate on ylivertainen antioksidantti

Eri antioksidanteilla on erilainen sähkövaraus, jolloin ne myös tähtäävät vapaisiin radikaaleihin, joilla on tietty sähkövaraus. Megahydrate antaa ainutlaatuisen antioksidanttisuojan siitä syystä, että vetyanionit pystyvät neutraloimaan minkä tahansa vapaan radikaalin riippumatta sen sähkövarauksesta.

Kun antioksidantti neutraloi vapaan radikaalin, niin se muuttuu itse vapaaksi radikaaliksi, joka on vähemmän vahingollinen kuin neutraloitu molekyyli.
Megahydrate eroaa kaikista muista antioksidanteista. Kun vetyanioni neutraloi vapaan radikaalin, niin lopputuotoksena syntyy vettä eikä tästä aiheudu minkäänlaisia ongelmia.

Megahydrate pystyy palauttamaan muut antioksidantit uudelleen toimintaan ja kierrättämään niitä elimistössä. Kaikki antioksidantit omaavat negatiivisesti varautuneen vetyionin. Kun esim. C-vitamiini luovuttaa vetyanionin ja muuttuu näin vapaaksi radikaaliksi, niin Megahydraten vetyanionin avulla C-vitamiini palautuu toimivaksi antioksidantiksi. C-vitamiini voi palautua kiertoon yhä uudelleen ja uudelleen. Näin tapahtuu myös muille antioksidanteille. Vetyanionit ovat siis kaikkein tehokkaimpia antioksidantteja.

Lisäksi muita antioksidantteja pitäisi käyttää valtava määrä yhden Megahydrate-kapselin tuottaman tehon aikaansaamiseksi, esim. useita tuorepuristettuja vihannes- ja hedelmämehuja.

Megahydrate antaa lisää energiaa

Saamme energiaa puhtaista ja tuoreista kasviksista. Emme kuitenkaan pysty aina syömään raaka- tai luomuruokaa. Ikääntyessä entsyymien (dehydrogenaasi) toiminta heikkenee ja näin tarvitaan lisää negatiivisesti varautuneita vetyioneja. Megahydrate lisää solujen energian tuotantoa (ATP). Vetyanionit tuottavat ATP:tä solujen mitokondrioissa. Päivittäinen 2 kapselin annos voi lisätä ATP:n määrää jopa nelinkertaiseksi.

Vaikutuksia ovat mm.

 • erittäin tehokas antioksidantti
 • kierrättää myös muita antioksidantteja kehossa
 • antaa lisää energiaa eli solujen ATP-tuotanto kasvaa keskimäärin 2-4 kertaiseksi (H- muuntaa NAD+ -> NADH)
 • pienentää veden pintajännitystä ja lisää solujen nesteytystä
 • tehostaa (lisä)ravinteiden imeytymistä soluihin
 • neutraloi haitallisia aineita
 • poistaa raskasmetalleja kehosta
 • tasapainottaa kehon PH:ta ja alkaloi kehoa
 • lievittää kehon kiputiloja, esim. nivelet, päänsärky
 • vähentää kehon tulehdusta
 • voimakas anti-aging -tuote
 • vähentää maitohapon muodostumista liikunnan aikana ja sen jälkeen
 • suojelee ja korjaa DNA:ta
 • vetyanionit ovat niin pienikokoisia, että ne kulkeutuvat kehon kaikkiin soluihin
 • turvallista käyttää, tuote on hyvin tutkittu, mitään sivuvaikutuksia ei ole tiedossa

Kaksoissokkotutkimus osoitti, että käyttämällä Megahydratea veden määrä kehossa lisääntyi selvästi.

Mitä alhaisempi vesiliuoksen redoxpotentiaali on (ORP-arvo), sitä enemmän se luovuttaa elektroneja (suurempi antioksidantti-vaikutus).

Vetyanionit sijaitsevat piistä rakennetuissa ”häkeissä” (läpimitta noin 5 nanometriä) ja ne vapautuvat, kun Megahydrate liukenee veteen.

 

Huom. On erittäin tärkeää juoda reilusti vettä (2,5-3,5 dl) Megahydraten kanssa parhaan vaikutuksen saamiseksi.